Hindistan cevizi parçaları - HoReCa
Pişirmede, hindistancevizi parçaları esas olarak şekerleme işinde kullanılır. Farklı keklere, tatlı rulolara ve hamur işlerine, hem zarif bir aromatik dolgu hem de bitmiş ürün için lezzetli bir süsleme olarak eklenir. Hindistancevizi parçaları ayrıca çikolatalı atıştırmalıkların, gıda barlarının, dondurma soslarının, krakerlerin, çıtır kurabiyelerin, müsli, şekerlemeler ve birçok diğer tatlının kaplamasında da kullanılır.
Kullanım Alanları
Tatlılar, hamur işleri, kurabiyeler, her türlü fırın ürünleri, soslar, et ve balık yemekleri.
Tat
Hafif, tatlı ve hindistancevizi kokulu
Besin Değeri 100 gr. için.
Protein (g / 100g)… 5,0
Yağ (g / 100g)… 50
Karbonhidrat (g / 100g)… 12
Enerji değeri (kcal / 100g)…520